Rasgullas
Rasgullas ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 18 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cardamom măcinat, zahăr, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ .
Instrucțiuni
Aduceți laptele la fiert într-o tigaie cu fund greu până începe să spumeze; adăugați imediat sucul de lămâie și amestecați. Se va coagula imediat. Ar trebui să vedeți solidele din lapte (chenna) separate de zer.
Se toarnă într-o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză; clătiți chenna cu apă rece pentru a scăpa de sucul de lămâie. Lăsați apa să se scurgă complet.
Adunați marginile pânzei de muselină ca un colet și exprimați cât mai multă apă posibil; ceea ce aveți acum este paneer moale. Rotiți panoul pe un covor de rulare sau pe altă suprafață netedă. Frământați bine panoul pentru a face o pastă netedă.
Rulați într-o minge și împărțiți-o în 20 de porții egale.
Aduceți apa la fierbere într-o oală sub presiune; amestecați zahărul în apa clocotită până se dizolvă.
Rulați fiecare porție de paneer într-o minge netedă între palme, asigurându-vă că nu există fisuri; aruncați ușor bilele în siropul fierbinte. Fixați capacul pe oala sub presiune și aduceți la presiune. Reduceți căldura la gătit mediu-scăzut și sub presiune timp de 6 minute.
Eliberați presiunea din aragaz în timp ce alergați sub apă; scoateți capacul. Rasgullas ar trebui să plutească pe sirop și să se extindă de 2 sau 3 ori în dimensiune.
Se toarnă rasgula și siropul într-un castron. Amestecați ușor cardamomul în amestec. Dați-l la frigider pentru a se răci complet înainte de a servi la rece.