Rapid Cimbru Afine Glazurate Cotlet De Porc Friptură
Quick cimbru afine glazurate cotlet de porc friptură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $ 25.08 pe portie. O porție conține 4013 calorii, 411G de proteine, și 76g de grăsime. Un amestec de sare, hrean, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. 316 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este super. Încercați Rapid Cimbru Afine Glazurate Cotlet De Porc Friptură, Friptură De Porc Cu Glazură De Afine Savuroasă, și Friptură De Carne De Porc Savuroasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Combinați sosul de afine, jeleul de mere, muștarul, bulionul zdrobit, hreanul, praful de usturoi și cimbru într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Aliniați o tigaie mare cu folie.
Așezați coapsa de porc în tigaie, cu partea grasă în sus.
Se presară uniform cu sare și piper. Folosiți o perie de patiserie și o lingură mică pentru a acoperi complet carnea de porc cu sos.
Gătiti până când carnea de porc nu mai este roz în centru, iar un termometru citit instantaneu introdus în centru citește 145 de grade F (63 de grade C), aproximativ 45 de minute, ungând la fiecare 10 minute cu sosul rămas.