Rapid Cimbru Afine Glazurate Cotlet De Porc Friptură

Rapid Cimbru Afine Glazurate Cotlet De Porc Friptură
Quick cimbru afine glazurate cotlet de porc friptură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 1 și costă $ 25.08 pe portie. O porție conține 4013 calorii, 411G de proteine, și 76g de grăsime. Un amestec de sare, hrean, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. 316 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este super. Încercați Rapid Cimbru Afine Glazurate Cotlet De Porc Friptură, Friptură De Porc Cu Glazură De Afine Savuroasă, și Friptură De Carne De Porc Savuroasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați sosul de afine, jeleul de mere, muștarul, bulionul zdrobit, hreanul, praful de usturoi și cimbru într-o cratiță; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Jeleu De MereJeleu De Mere
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Aliniați o tigaie mare cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Așezați coapsa de porc în tigaie, cu partea grasă în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se presară uniform cu sare și piper. Folosiți o perie de patiserie și o lingură mică pentru a acoperi complet carnea de porc cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
6
Gătiti până când carnea de porc nu mai este roz în centru, iar un termometru citit instantaneu introdus în centru citește 145 de grade F (63 de grade C), aproximativ 45 de minute, ungând la fiecare 10 minute cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții1
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista