Raita De Vinete Afumate
Smoky vinete Raita ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.16 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 100 de calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de cayenne, coriandru, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 49%. Încercați Raita Ușoară De Vinete, palak raitan sau raita ușoară cu spanac / raita s, și Garam Masalan chipsuri de vinete cu coriandru mentă Raita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare (450 până la 55
cu o zonă lăsată liberă sau oprită pentru căldură indirectă. Pierceți vinetele în mai multe locuri cu un cuțit. Vinetele la grătar la foc indirect, acoperite, până când sunt foarte fragede, 20 până la 30 de minute.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a atinge; între timp, continuați cu rețetă.
Toast aproximativ 1/2 linguriță. cumin într-o tigaie mică, uscată, la foc mediu, până când este parfumată și începe să se întunece, 2 până la 3 minute. Pound bine cu un mortar și pistil.
Ulei cald în tigaie la foc mediu. Saut ceapa 3 minute.
Adăugați usturoiul, apoi sotati până când ambele sunt înmuiate, încă aproximativ 2 minute.
Lasă să se răcească ușor.
Tăiați vinetele pe lungime și răzuiți carnea de pe piele. Se toacă carnea grosier și se lasă deoparte.
Combinați iaurtul, amestecul de ceapă, coriandrul și zahărul într-un castron.
Adăugați vinetele și amestecați ușor. Condimentează după gust cu sare, chimen și cayenne.
Garnisiți cu puțin mai mult coriandru.
Faceți înainte: prin Pasul 4 până la 1 oră; țineți la temperatura camerei.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.