Ragout Mixt De Ciuperci

Ragout Mixt De Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Ragu de ciuperci mixte. O porție conține 330 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $6.4 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, lapte de cocos, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ragout De Ciuperci, ragout de ciuperci, și Ragout de ciuperci cu paste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se adaugă shiitake-ul și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie și începând să se rumenească, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ciupercile amestecate și gătiți la foc moderat până când orice lichid s-a evaporat și ciupercile încep să se rumenească, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci MixteCiuperci Mixte
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
6
Adăugați ceapa și restul de 1 lingură de ulei; se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând, până când ceapa se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
7
Adăugați usturoiul, acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând de câteva ori, până când este parfumat, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
8
Adăugați vinul și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați roșiile și fierbeți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
10
Într-un castron, bateți laptele de cocos, muștarul, harissa și miso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
HarissaHarissa
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Se adaugă în tigaie cu shiitake, stafide, capere și stoc. Se fierbe la foc mic, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 4 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista