Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ragutul de toamnă cu legume prăjite. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 228 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de suc de lămâie, rutabaga, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Legume Prăjite De Toamnă, Legume Prăjite De Toamnă, și Legume Prăjite De Toamnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 8 ingrediente într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Adăugați dovlecei, rutabaga, morcov și ceapă și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Morcov
Suc De Fructe
Ceapă
4
Coaceți amestecul la 450 de grade timp de 30 de minute sau până se rumenesc ușor, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Combinați amestecul de dovlecei, puiul și ingredientele rămase într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
7
Coaceți la 350 de grade timp de 50 de minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional.