Ragout de fasole albă cu pâine prăjită

Ragout de fasole albă cu pâine prăjită
Ragout de fasole albă cu pâine prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,66 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 393 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 143 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ceapă, roșii cherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Ragout de fasole albă cu pâine prăjită, Ragout De Fasole Albă, și Cârnați, Escarole și Ragout de fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsați ceapa într-un robot de bucătărie până când se toacă fin, dar nu pur și simplu (ar trebui să aveți aproximativ 2 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Transferați într-un castron mediu.Pulsați ardeiul gras în procesor până când se toacă fin, dar nu este purificat (ar trebui să aveți aproximativ 1 cană); se adaugă în castron și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și greacăldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se adaugă amestecul de ceapă (poatese împrăștie) și se condimentează cu sare și piper.Simmer, amestecând adesea, până când legumele suntcomplet înmuiat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați usturoiul ras fin și pasta de roșiiși gătiți, amestecând des, până când pasta de roșiiîncepe să devină roșu intens, aproximativ 3 minute.Măsurați 1/2 cană soffritto și puneți deoparte;rezervați tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați soffrittoto rămas într-un recipient și lăsați să se răcească complet,neacoperit. Acoperiți și depozitați în frigiderpână la 4 zile sau congelați până la 3 luni.
7
Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. frecați felii cu părțile tăiate ale cuișorului de usturoi rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Așezați pâinea pe o foaie de coptși presărați 1 lingură de parmezan peste fiecarefelii. Prăjiți până când brânza începe să se rumenească,aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
9
Încălziți rezervat 1/2 cană soffritto și fasole în aceeași tigaie la foc mediu-mare.Gatiti, amestecand des, pana se incalzeste,aproximativ 1 minut. Se amestecă în 3 cani bulion; aducela fierbere. Fierbeti la foc mic, răzuire până maronbits, până când lichidul este ușor îngroșat, 3-4Minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați roșiile și restul de 1 ceașcăbulion; se fierbe până când roșiile sunt fragede,3-4 minute. Se amestecă 2 linguri de parmezan.Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
11
Împărțiți pâinea între boluri. Sus cuunele amestec de fasole și bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Se ornează curămânând 2 linguri parmezan și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
13
Stropiți cu ulei, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
14
Per porție: 340 calorii, 13 g grăsime, 8 g fibre
15
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista