Ragout De Ciuperci

Ragout De Ciuperci
Ragutul de ciuperci este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 12. O porție conține 125 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ciuperci, căței de usturoi, fasole lima și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați ragout de ciuperci, Ragout Mixt De Ciuperci, și Ragout de ciuperci cu mămăligă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea cannellini într-o oală medie, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Lăsați să stea 1 oră.
3
Scurgeți fasolea, apoi reveniți în oală și adăugați morcov, țelină, ceapă înjumătățită, căței de usturoi întregi, crenguțe de pătrunjel, cimbru și boabe de piper. Acoperiți cu apă cu 1 in. și aduceți la fierbere. Reduceți căldura pentru a menține un foc constant și gătiți până când fasolea este fragedă, 1 până la 1 1/2 ore. Aruncați legumele și ierburile și lăsați fasolea să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scurgeți, rezervați lichid și lăsați lichidul și fasolea deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
5
Puneți 1 lingură. ulei de măsline, ciuperci și 1 linguriță. sare într-o tigaie mare (nu antiaderentă) la foc mare. Gatiti, amestecand, pana cand ciupercile nu mai dau lichid si incep sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
În aceeași tigaie la foc mediu-mare, adăugați restul de 2 linguri. ulei de măsline și ceapă tocată. Gatiti pana cand ceapa este moale, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați usturoiul tocat și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
9
Adăugați oțet și gătiți, răzuind orice bucăți maro, până când tigaia este aproape uscată. Întoarceți ciupercile în tigaie împreună cu fasolea rezervată și 1/4 cană lichid de gătit cu fasole rezervat. Gatiti, amestecand, pana se combina bine si fierbinte. Se amestecă pătrunjelul tocat și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Se servește fierbinte sau cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista