Raft de miel ars cu tapenadă de fistic
Rack de miel ars cu Tapenade de fistic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 3 și costă $7.95 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 112g de grăsime, și un total de 1204 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Un amestec de miel, măsline cerignolan, frunze de oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma fisticul, puteți urma acest fel principal cu Tort Blackberry Cloud cu fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 60%. Rețete similare sunt Raft de miel ars cu tapenadă de fistic, Raft de fistic afumat de miel, și Raft de miel încrustat cu fistic.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un robot de bucătărie, combinați fisticul, măslinele, caperele, usturoiul și ierburile și piureul. În timp ce mașina funcționează, stropiți încet în ulei de măsline până când amestecul devine o pastă.
Adăugați coaja și pulsați încă 1 dată, stropind mai mult ulei, dacă este necesar. Rezervați până când este gata de utilizare.
Cereți unui măcelar să îndepărteze oasele coastei a 2-a și a 7-a din suportul cu 8 coaste pentru a-l face un suport cu 6 coaste. Acest lucru va crea 6 cotlete uniforme care sunt mai groase decât un cotlet normal de miel.
Tăiați în 6 cotlete uniforme și condimentați-le generos cu sare și lăsați-le să stea timp de 10 până la 15 minute înainte de gătit.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Înveliți Generos o tigaie mare de sote cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, adăugați Cotletele de miel și gătiți timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte pentru a se rumeni. Dacă tigaia începe să fumeze, reduceți focul. Cotletele trebuie caramelizate frumos pe ambele părți.
Scoateți cotletele într-o tigaie și schmear generos cu tapenada de fistic.
Se introduce la cuptor și se fierbe încă 4 până la 5 minute pentru mediu rar.
Scoateți cotletele din cuptor și lăsați-le să se odihnească cel puțin 5 minute înainte de servire.