Raft de carne de vânat învelit cu slănină

Raft de carne de vânat învelit cu slănină
Bacon-Wrapped Rack de vânat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 453 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 8,24 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați slănină afumată, sare și piper, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Raft de carne de vânat învelit cu slănină, Raft Prăjit De Carne De Vânat Și Sos De Rodie, și Raft de carne de vânat umplute cu nuci pecan, coacăze, cârnați și pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți vânatul într-un vas de copt din sticlă sau ceramică și frecați cu usturoiul zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Se toarnă uleiul de măsline peste carne. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Transferați vânatul pe o farfurie; aruncați usturoiul și rezervați uleiul. Într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, încălziți 1 lingură de ulei rezervat până când strălucește. Condimentați vânatul cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
VânatVânat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci. Ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Apăsați 1/2 cană de coriandru pe vârful cărnos al vânatului. Înfășurați slănina în jurul cărnii, între oasele coastei, suprapunându-se ușor. Folosind sfoară de bumbac, legați raftul la intervale de 1/2 inch pentru a fixa slănina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
VânatVânat
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
6
Lăsați să stea la temperatura camerei până la 2 ore.
7
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Încălziți 1 lingură de ulei rezervat în tigaie până când strălucește. Puneți vânatul în tigaie, cu slănina în jos și gătiți la foc moderat, rotind, până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute. Întoarceți slănina în sus și prăjiți-o în cuptor timp de aproximativ 20 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul cărnii înregistrează 115 până la 12
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Transferați vânatul pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
10
Se toarnă grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați bulionul de pui și fierbeți, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei, până când se reduce la 1/4 cană, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Se ia de pe foc și se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
13
Adăugați restul de 2 linguri de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
14
Sculptați vânatul în 4 cotlete groase și transferați-l în farfurii. Puneți sosul de tigaie peste cotlete, movilați varza cu usturoi și păstârnac prăjit la cuptor alături și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
VânatVânat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Faceți înainte: vânatul poate fi preparat prin Pasul 3 și refrigerat timp de 6 ore; aduceți la temperatura camerei înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
16
Recomandare de vin: viile vechi Howell Mountain Vineyards din 1999 Zinfandel și viile Dunn din 1997 Cabernet Sauvignon sunt suficient de luxuriante pentru a completa inima vânatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
VânatVânat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista