Raft De Carne De Porc Cu Crustă De Ierburi

Raft De Carne De Porc Cu Crustă De Ierburi
Raftul de carne de porc cu crustă de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1030 calorii, 59G de proteine, și 84G de grăsime fiecare. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, carne de porc, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Raft de carne de porc cu crustă de ierburi, Raft de miel cu crustă de ierburi, și Raft de miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați carnea de porc cu ulei de măsline și presărați sare. Se amestecă împreună usturoiul și următoarele 4 ingrediente; apăsați pe carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Așezați carnea de porc pe un raft într-o tigaie de broiler ușor unsă; acoperiți vârfurile osoase cu folie de aluminiu pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
4
Transferați carnea de porc într-o tavă de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
5
Turnați picăturile de tigaie într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați unt la picături; gatiti la foc mediu pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
7
Bateți făina până se omogenizează. Gatiti, amestecand constant, pana cand caramelul este colorat. Treceți treptat în bulion și următoarele 3 ingrediente; gatiti la foc mediu, amestecand constant, 2 pana la 3 minute sau pana cand amestecul este ingrosat si bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
9
Garnisiți, dacă doriți.
10
Notă: cereți măcelarului dvs. să taie rafturile în franceză pentru o prezentare frumoasă. Un raft de carne de porc este carne de porc proaspătă, cu OS.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
OsOs
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista