Radicchio, varză roșie și roșii cu vinetă portocalie
Radicchio, varză roșie și roșii cu vinaigrette de portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $2.32 pe portie. O porție conține 146 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, suc de portocale, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Radicchio, varză roșie și roșii cu vinetă portocalie, Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru, și Salată de pătrunjel, Radicchio și varză Napa cu vinetă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați ceapa în apă rece pentru a acoperi 15 minute.
Bateți muștarul, coaja, sucul și sarea și piperul după gust.
Adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se emulsionează.
Scurgeți bine ceapa și aruncați împreună cu radicchio, varză, roșii și suficient pansament pentru a acoperi. Aruncați salata cu zahăr și sare și piper după gust.