Radicchio prăjit cu vinaigretă de hamsii, lămâie conservată și pesmet

Radicchio prăjit cu vinaigretă de hamsii, lămâie conservată și pesmet
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Radicchio prăjit cu vinetă de hamsie, lămâie conservată și pesmet. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 379 calorii. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână lămâie, piper, sare de mare grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea de mare grosieră, puteți urma acest fel principal cu Coaja de ciocolata-migdale cu sare de mare ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salată spaniolă de hamsie, fenicul și lămâie conservată, Vinetă De Lămâie Conservată, și Sparanghel Cu Vinetă De Lămâie Meyer Și Lămâie Conservată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați feliile de lămâie, sucul de lămâie și sarea de mare grosieră într-o tigaie mică. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până aproape fraged, aproximativ 10 minute. Descoperă și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Scurgeți feliile de lămâie. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați felii în jumătate, apoi tăiați pulpa departe de coajă; aruncați pulpa. Faceți înainte: se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Se amestecă brânza, sucul de lămâie, usturoiul, hamsiile tocate și vârful de zahăr într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Bateți în ulei de măsline și 1 1/2 lingurițe ulei din staniu de hamsii. Condimentează vinaigreta după gust cu sare și piper. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei și refaceți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați foaia de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă 1 lingură de ulei de măsline și usturoi într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați cuburi de pâine, oregano și piper roșu zdrobit; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
4
Transferați cuburile de pâine pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți cuburi de pâine până se rumenesc, aruncând ocazional, aproximativ 20 de minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Transferați pe suprafața de lucru. Acoperiți cu prosoape de hârtie. Folosind ciocan sau sucitor, zdrobiți cuburile de pâine în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Preîncălziți broilerul. Tapetați aceeași foaie de copt cu foaie proaspătă de folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Așezați panele radicchio într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Stropiți restul de 3 linguri de ulei; se presară cu sare și piper și se aruncă pentru a acoperi. Aranjați pene pe foaia pregătită. Se fierbe până începe să se rumenească, aproximativ 3 minute. Folosind clești, întoarceți radicchio, ventilarea se lasă ușor. Se fierbe până când radicchio este moale și începe să se rumenească, cu unele margini care încep să se încarce, urmărind cu atenție pentru a preveni arderea, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
10
Întoarceți radicchio în același castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Stropiți suficient pansament pentru a acoperi; arunca. Aranjați pene pe farfurii.
12
Presărați pesmetul peste. Se acoperă cu așchii de brânză, se aranjează câteva fâșii de coajă de lămâie conservate și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista