Cranberry-Orange Roast Ducklings durează aproximativ 3 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 127 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Taste Of Home necesită bulion de pui, afine, sos de soia și portocale de buric. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură De Porc Cu Afine Și Portocale Cu Aragaz Lent, Crock-Pot Cranberry & Orange Glazurate Friptură De Porc, și Ingredientul Secret (afine): chutney de afine cu portocale și ghimbir cristalizat.
Instrucțiuni
1
Înțepați bine pielea rațelor.
2
Așezați patru sferturi portocalii, o crenguță de rozmarin și 1/4 cană de afine în fiecare cavitate; legați copanele împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Copane De Pui
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3 Bețișoare De Covrig
3
Așezați pieptul în sus pe un suport într-o tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
4
Într-un castron mare, combinați sucul de portocale, bulionul, sosul de soia, zahărul, ghimbirul și usturoiul; se amestecă bine. Dați la frigider 1/2 cană pentru glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Dressing Japonez De Susan Preparat
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
5
Se toarnă 1 cană peste rațe; se presară cu merisoarele rămase. Se acopera si se coace la 350 CP timp de 1 ora. Descoperi; coace 1-1 / 2 ore mai mult ungand frecvent cu amestecul de suc de portocale rămas. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Scurgeți grăsimea din tigaie pe măsură ce se acumulează.)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Combinați marmelada și amestecul rezervat de suc de portocale; se întinde peste rațe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
8
Coaceți, neacoperit, cu 30-40 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 180 de calorii. Aruncați portocalele, rozmarinul și merisoarele din cavități.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
3 Bețișoare De Covrig
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Lăsați rățuștele să stea 10 minute înainte de a sculpta.