Rață cu măsline verzi Picholine
Rața cu măsline verzi Picholine este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 686 calorii, 51G de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de slănină, cimbru, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Măsline Picholine Marinate, Picioare de rață fierte cu praz și măsline verzi, și Picioare de rață frecate cu condimente fierte cu măsline verzi și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu o seară înainte de a planifica să serviți acest fel de mâncare, așezați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 177°.
Condimentează rața cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală medie din fontă sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați picioarele de rață și căutați până se rumenesc pe toate părțile, 7 până la 10 minute.
Transferați rața pe un platou.
Se toarnă excesul de grăsime din oală. Întoarceți rața în oală împreună cu slănina și gătiți, amestecând, la foc mediu-mare timp de 5 până la 6 minute. Scoateți orice grăsime din oală.
Adăugați morcovii, ceapa, napii, măslinele, cimbru și frunza de dafin și turnați în stoc.
Transferați oala la cuptor și fierbeți, acoperită, timp de 2 ore, până când rața este fragedă. Se răcește peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Scoateți stratul de grăsime din partea superioară a sosului și încălziți rața la cuptor timp de 30 de minute.
Scoateți crenguțele de cimbru și frunza de dafin și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;