Întreaga rață cu glazură de piper verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 1329 calorii, 39G de proteine, și 123G de grăsime fiecare. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de miere, marsala, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până marsala ai putea urma acest curs principal cu Budincă lipicioasă de portocale și marsala ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați 5-Confit de rață condimentată cu glazură de rodie roz de piper, Piept de rață cu sos de piper verde, și Somon cu glazură de Grapefruit roz-piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți un cuptor la 500 de grade F și aranjați suportul cuptorului în centrul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Îndepărtați măruntaiele raței și rezervați-le pentru o altă utilizare sau aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
4
Îndepărtați orice buzunare libere de grăsime care înconjoară cavitatea. Condimentează interiorul raței cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Sare
5
Într-o oală suficient de mare pentru a ține rața, combinați apa, 3/4 cană de sos de soia și 1/3 cană de miere. Aduceți amestecul la foc mic la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Miere
Apă
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați saramura din boabele de piper verde, coborâți focul și scufundați rața, cu pieptul în jos, în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Verde
Saramură
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Lăsați-l să fiarbă 30 de secunde, ungând partea superioară cu lichidul.
8
Scoateți rața și aranjați-o, cu pieptul în jos, într-o tigaie prevăzută cu un suport care o ridică de pe fundul tigaiei. Rack-ul va permite aerului cald să circule în jurul său în timp ce gătește. (Nota bucătarului: în mod ideal, rața ar trebui să stea peste noapte pentru a permite aromelor să se contopească cu carnea și pentru ca pielea să se usuce. Aceasta va însemna o piele mai crocantă, odată ce rața este gătită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
9
Puneți tigaia de prăjire în cuptor și reduceți temperatura la 400 de grade F. Lăsați aproximativ 15 minute timp de prăjire pentru fiecare kilogram de rață. Gatiti timp de 20 pana la 25 de minute, scoateti tigaia din cuptor, apoi intoarceti rața. Folosind un baster de curcan, îndepărtați excesul de grăsime din fundul tăvii de prăjire și transferați-l într-o cană de măsurare a lichidului rezistent la căldură. Întoarceți rața la cuptor și gătiți încă 45 de minute1 oră, în funcție de mărimea raței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Tigaie De Prăjire
Baster
Cuptor
10
Între timp, într-o oală medie, combinați oțetul de șampanie cu restul de 1/4 cană de sos de soia, 1/4 cană de miere, Marsala și boabele de piper verde rezervate. Aduceți ingredientele la fierbere la foc mare. Coborâți căldura și fierbeți ușor, permițând glazurii să se reducă și aromele să se amestece. Gust pentru condimente. Lăsați-l să gătească până când toate aromele se contopesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De șampanie
Boabe De Piper Verde
Condimente
Sos De Soia
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Dressing Japonez De Susan Preparat
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
11
Scoateți rața din cuptor și ungeți-o cu picăturile din fundul tigaiei. Rața ar trebui să înregistreze aproximativ 150 F atunci când un termometru citit instantaneu este introdus în carnea coapsei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
Tigaie
12
Transferați-l într-un platou și turnați jumătate din glazură peste piept și carnea coapsei. Rezervați glazura rămasă pentru placare. Lăsați pasărea să se" odihnească " aproximativ 15 minute. Sculptați rața și aranjați pe un platou de servire. Se condimentează carnea, cu sare, dacă se dorește, și se acoperă cu glazura rămasă.