Răsuciri de patiserie cu glazură condimentată cu zahăr-miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați răsuciri de patiserie cu glazură de zahăr-miere condimentată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 128 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 51 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, untură, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Gogoși de dovleac cu glazură de zahăr pudră și găuri de gogoși de zahăr condimentate, Gogoși de foietaj cu zahăr de scorțișoară și glazură de Bourbon, și Biscuiți cu zahăr condimentat cu glazură de arțar.
Instrucțiuni
1
Bateți făina, sarea și drojdiaîn castron mediu pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați larși frecați cu vârful degetelor până când amesteculseamănă cu masa grosieră. Faceți bine încentrul amestecului și turnați vinul în bine.Se amestecă cu furculița până se formează aluatul shaggy.Adunați aluatul împreună și ieșiți pesuprafață de lucru ușor înmuiată. Frământați aluatulpână când este netedă și elastică, adăugând apă caldă cu lingurițe dacă aluatul este uscat,aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Vin
Condimente Uscate Freca
3
Tapetați foaia mare de copt cu pergamenthârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Rulați aluatul pe făină ușoarăsuprafață până la grosimea de 1/8 inch. Folosind flutedpastry wheel, tăiați aluatul în benzi lungi de 1 1/4 inch de 4 inch. Răsuciți ușor fiecarebenzi în centru, formând arcul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Așezați pastrytwists pe foaia de copt pregătită. Rerolldough resturi la 1/8-inch grosime și decupaj benzi suplimentare. Răsuciți benzile și puneți-Lepe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
6
Se toarnă suficient ulei de măsline în marecratiță pentru a ajunge la adâncimea de 1 1/2 inci.Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a tigaiei cu bulbul scufundat în ulei; încălziți uleiul la360.F. lucrând în loturi, prăjiți aluatul se răsucește în ulei până devine auriu pe toate părțile, întorcându-se ocazional, 2 până la 3 minute. Folosind slottedslingură, transferați produse de patiserie prăjite pe hârtieprosoape pentru a se scurge. Se răcește complet. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Depozitați etanș latemperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Aluat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
1
Linieo altă foaie mare de copt cu pergamenthârtie. Aduceți mierea să se fierbe în mediucratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
2
Se ia de pe foc. Se răcește până când este doarcald.
3
Bateți zahărul pudră,scorțișoara și nucșoara într-un castron mediu pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Scorțișoară
Nucșoară
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Lucrând cu 1 patiserie prăjită la un moment dat, înmuiați patiseria în miere caldă. Ridicați patiseriași agitați ușor, permițând excesului de miere să se scurgă înapoi în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Rulați produse de patiserie în pulbereamestec de zahăr pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
6
Așezați pe pregătitfoaie de copt. Aranjați produse de patiserie pe platou.
1
Pentru cele mai bune rezultate, înmuiați patiseria într-o miere cu aromă ușoară,cum ar fi floarea de portocal. O miere asertiv aromată va copleși patiseriași zahărul pudră condimentat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Portocaliu
Miere
1
Terminați masa cu un pahar de Moscato, un vin alb dulce. Donatellarecomandă Rivera 2007"Piani di Tufara" Moscato di Trani, Dolce (Italia, 15 dolari). Notele picante de stafide ale vinului sunt completate de arome amare de migdale și un finisaj de caise. Dacă sticla respectivăeste indisponibil, încercați 2008 Michele Chiarlo Nivole
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin Alb
Caise
Vin
Stafide
2
Moscato D ' Asti (Italia, 16 dolari), un moscat spumantcu arome de fructe de piatră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Moscato Dasti
Fructe
1
Pentru a evita acoperirea degetelor în glazura lipicioasă, folosiți o mână pentru a scufunda răsucirile de patiserie în miere și cealaltă pentru a rula patiseria în amestecul de zahăr pudră.