Răsturnări Condimentate Cu Ciocolată

Răsturnările condimentate cu ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 126 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ou, rădăcină de ghimbir cristalizată, ciocolată semi-dulce și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Madeleine De Dovleac Condimentate Cu Ciocolată, Curmale De Ciocolată Umplute Cu Nuci Condimentate, și Spiced Bacon Twists pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dezghețați foaia de patiserie la temperatura camerei timp de 40 de minute sau până când este ușor de manevrat.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor sau tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Amestecați oul și apa cu o furculiță într-un bol mic.
Puneți zahărul și ghimbirul cristalizat în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de metal. Acoperiți și procesați până când ghimbirul este tocat fin. Rezervați 2 linguri de amestec de zahăr.
Presărați jumătate din amestecul de zahăr rămas pe o suprafață de lucru. Desfaceți foaia de patiserie pe zahăr.
Presărați amestecul de zahăr rămas peste patiserie.
Rotiți foaia într-un pătrat de 14 inci. Îndoiți patiseria în jumătate, făcând un dreptunghi de 14x7 inci.
Tăiați patiseria transversal în benzi de 24 (1/2 inci lățime). Răsuciți benzile și așezați-le la 2 centimetri distanță pe foile pregătite, apăsând capetele.
Periați răsucirile cu amestecul de ouă. La frigider 30 de minute.
Coaceți timp de 20 de minute sau până la aur.
Scoateți răsucirile de pe foaia de copt într-un suport de sârmă pentru a se răci.
Așezați ciocolata într-un bol cu microunde. Cuptor cu microunde la înălțime timp de 1 minut, amestecând până se topește ciocolata. Înmuiați jumătate din fiecare răsucire în ciocolata topită și așezați-o pe o tigaie căptușită cu hârtie cerată.
Se presară cu amestecul de zahăr rezervat. La frigider 10 minute până când ciocolata se întărește. Păstrați răsucirile într-un recipient etanș cu hârtie cerată între straturi până când este gata de servit.