Rădăcină De Bere Tras De Porc

Rădăcină De Bere Tras De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc cu bere rădăcină. Această rețetă servește 6. O porție conține 527 calorii, 32g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sos de grătar, bere de rădăcină, rulouri kaiser și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma berea rădăcină, puteți urma acest fel principal cu Rădăcină De Bere Float Fudge ca desert. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Bere de rădăcină carne de porc trasă în șalotă - bere de rădăcină jus cu ceapă acidulată și cremă de jalapeno Fraiche, Rădăcină De Bere Tras De Porc, și rădăcină de bere tras de porc pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Bucătăriiamerican
Revista