Rădăcină de țelină și piure de mere

Rădăcină de țelină și piure de mere
Rădăcina de țelină și piureul de mere necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.77 pe portie. O porție conține 316 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Funcționează bine ca garnitură. 42 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de cartofi Yukon gold, sare și piper kosher, bulb de fenicul tăiat cubulețe mari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rădăcină De Țelină Și Piure De Mere, Telina-rădăcină și mere pur P, și Rădăcină De Țelină, Guli-Rabe Și Mere Pur Și Simplu.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Topiți untul la foc mediu într-o oală superficială sau o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați fenicul, rădăcina de țelină, cartofii, merele, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
CartofiCartofi
MărMăr
FeniculFenicul
PiperPiper
SareSare
4
Soteți legumele, amestecând ocazional, până când încep să se înmoaie, aproximativ 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
5
Adăugați cidrul și acoperiți bine oala. Se fierbe la foc mic (trag oala la jumătate de pe foc) timp de 30 până la 40 de minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt foarte moi. Dacă legumele încep să ardă sau par uscate, adăugați încă câteva linguri de cidru de mere sau puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
LegumeLegume
CidruCidru
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Când legumele sunt fierte, adăugați smântâna și gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CremăCremă
7
Transferați amestecul într-o moară alimentară prevăzută cu cea mai grosieră lamă și procesați. (Puteți utiliza, de asemenea, un robot de bucătărie, dar textura va fi mai fină decât cu moara de alimente.) Gustați sare și piper și reveniți în oală pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista