Rădăcină de țelină și piure de mere
Rădăcina de țelină și piureul de mere necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.77 pe portie. O porție conține 316 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime. Funcționează bine ca garnitură. 42 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de cartofi Yukon gold, sare și piper kosher, bulb de fenicul tăiat cubulețe mari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rădăcină De Țelină Și Piure De Mere, Telina-rădăcină și mere pur P, și Rădăcină De Țelină, Guli-Rabe Și Mere Pur Și Simplu.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Topiți untul la foc mediu într-o oală superficială sau o tigaie mare.
Adăugați fenicul, rădăcina de țelină, cartofii, merele, 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper.
Soteți legumele, amestecând ocazional, până când încep să se înmoaie, aproximativ 4 până la 5 minute.
Adăugați cidrul și acoperiți bine oala. Se fierbe la foc mic (trag oala la jumătate de pe foc) timp de 30 până la 40 de minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt foarte moi. Dacă legumele încep să ardă sau par uscate, adăugați încă câteva linguri de cidru de mere sau puțină apă.
Când legumele sunt fierte, adăugați smântâna și gătiți încă 1 minut.
Transferați amestecul într-o moară alimentară prevăzută cu cea mai grosieră lamă și procesați. (Puteți utiliza, de asemenea, un robot de bucătărie, dar textura va fi mai fină decât cu moara de alimente.) Gustați sare și piper și reveniți în oală pentru a vă încălzi.