Rădăcină de țelină și piure de cartofi

Rădăcină de țelină și piure de cartofi
Rădăcina de țelină și piureul de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 130 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 49 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de cartofi Yukon gold, pătrunjel cu frunze plate, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Rădăcină De Țelină Și Piure De Cartofi, Piure De Cartofi Și Țelină, și Piure de cartofi și țelină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați legumele separat în 2-in. bucăți. Puneți fiecare într-o cratiță separată, adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi abia și adăugați 1 1/2 linguriță. sare la cartofi și 1 linguriță. la rădăcină de țelină. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Transferați legumele într-un castron mare și rezervați lichidele de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
În timp ce legumele gătesc, fierbeți smântâna și usturoiul într-un vas mic, acoperit, până când usturoiul este fraged, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Folosind un masher de cartofi, zdrobiți legumele până se omogenizează, stropind în cremă de usturoi și suficient lichid de gătit din rădăcină de țelină pentru a-l face cât de slăbit doriți (dacă aveți nevoie de mai mult, folosiți lichid de gătit pentru cartofi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
5
Se amestecă pătrunjelul tocat și 2 1/2 lingură. alune. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6
Rotiți în ulei de alune și presărați cu restul de 1/2 lingură. alunele și frunzele de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ulei De AluneUlei De Alune
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
7
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate35
Revista