Quinoa Succotash
Quinoa Succotash ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 221 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți apă, fasole lima pentru copii, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Încercați Quinoa Succotash, Quinoa Succotash, și Succotash de cârnați cu tigaie cu Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În filtru fin, clătiți quinoa sub apă rece 1 minut; se scurge bine. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți quinoa și apa până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 12 până la 15 minute sau până când se înmoaie și lichidul este absorbit.
Între timp, gătiți fasolea lima conform instrucțiunilor de pe cutie; scurgere. Gatiti porumbul conform indicatiilor de pe cutie.
Se toarnă fasolea lima scursă și sosul de porumb și unt într-o tigaie de 10 inci.
Adăugați boia de ardei, sare și piper; se amestecă bine. Se amestecă quinoa și roșiile fierte.
Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, 1-2 minute sau pana cand amestecul este bine incalzit.
Se presară cu ceapă verde.