Quinoa Prăjită Cu Legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Quinoanul prăjit cu legume. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 208 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.21 pe portie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți apă, usturoi, morcov și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Quinoa Prăjită Cu Legume, Quinoa Prăjită Cu Legume, și Quinoa Vegetală De 10 Minute "Orez Prăjit" pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți quinoa, apa, sarea și 1 cățel de usturoi tocat într-o oală de dimensiuni medii. Aduceți la fierbere, reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când apa este absorbită și quinoa este fragedă, aproximativ 15-20 de minute. În timp ce quinoa gătește, pregătește legumele. Spălați fiecare tulpină de bok choy, apoi tăiați-o în două despre locul în care încep frunzele. Puneți tulpina albă de jos deoparte și salvați pentru o altă utilizare. Tăiați tulpina rămasă și verdeața în bucăți de mușcătură. Pulverizați o tigaie mare, adâncă sau wok cu spray de gătit și încălziți-o. Asamblați legumele în apropiere, împreună cu bulionul de legume și o lingură. Când tigaia este fierbinte, adăugați rădăcina de ghimbir, usturoiul și morcovii și amestecați timp de aproximativ 1 minut.
Adăugați aproximativ 1 lingură de bulion și continuați să gătiți și amestecați încă 2 minute, adăugând încă un strop de bulion dacă usturoiul începe să se lipească sau să se usuce.
Adăugați ciupercile și o altă lingură de bulion și gătiți încă 2 minute.
Adăugați bok choy și 2 linguri de bulion, amestecați și acoperiți. Gatiti pana cand bok choy este fraged, dar inca verde aprins, doar cateva minute. Zdrobiți tofu în amestecul de legume.
Se amestecă sosul de soia și oțetul cu bulionul rămas și se toarnă peste tofu. Amestecați și gătiți timp de 1 sau 2 minute, suficient cât să încălziți tofu. Pufați quinoa gătită și adăugați-o la legume.
Se amestecă bine și se gătește până se încălzește.
Serviți cu sos de soia suplimentar, muștar fierbinte sau sos de chili la masă.