Quinoa cu citrice cu curry cu stafide și migdale prăjite
Reteta Quinoa cu citrice cu curry cu stafide si migdale prajite se poate face in aproximativ 2 ore si 30 de minute . Această rețetă face 6 porții cu 246 de calorii , 6 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Această rețetă de la Allrecipes necesită ulei de măsline, sare de mare, ceapă și miere. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 60% . Acest scor este bun. Rețete similare sunt Chutney de caise cu ghimbir și migdale prăjite , supă catalană de dovlecel de roșii cu mentă și migdale prăjite și terci de quinoa cu sos de mere, muesli prăjit cu Skyr și miere .
Instrucțiuni
1
Aduceți quinoa, bulionul de legume și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă și apa a fost absorbită, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
4 Ciuperci Portobello Mari, Tulpina și Branhiile îndepărtate
Echipamente pe care le vei folosi
Stonemill Essentials Scortisoara Macinata
2
În timp ce se gătește quinoa, pregătiți dressingul amestecând într-un castron sucul de portocale, sucul de lămâie, uleiul de măsline, muștarul, mierea și pudra de curry. Se amestecă quinoa fiartă, ceapa roșie și stafidele; asezonați după gust cu sare de mare. Acoperiți și lăsați la frigider câteva ore până se răcește.