Quinoa cu citrice cu curry cu stafide și migdale prăjite
Reteta Quinoa cu citrice cu curry cu stafide si migdale prajite se poate face in aproximativ 2 ore si 30 de minute . Această rețetă face 6 porții cu 246 de calorii , 6 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 81 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Această rețetă de la Allrecipes necesită ulei de măsline, sare de mare, ceapă și miere. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 60% . Acest scor este bun. Rețete similare sunt Chutney de caise cu ghimbir și migdale prăjite , supă catalană de dovlecel de roșii cu mentă și migdale prăjite și terci de quinoa cu sos de mere, muesli prăjit cu Skyr și miere .
Instrucțiuni
Aduceți quinoa, bulionul de legume și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când quinoa este fragedă și apa a fost absorbită, aproximativ 15 până la 20 de minute.
În timp ce se gătește quinoa, pregătiți dressingul amestecând într-un castron sucul de portocale, sucul de lămâie, uleiul de măsline, muștarul, mierea și pudra de curry. Se amestecă quinoa fiartă, ceapa roșie și stafidele; asezonați după gust cu sare de mare. Acoperiți și lăsați la frigider câteva ore până se răcește.
Se amestecă jumătate din migdalele prăjite imediat înainte de servire.
Presărați migdalele rămase deasupra pentru a servi.