Quince Tarte Tatin

Quince Tarte Tatin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Quince Tarte Tatin. Pentru $3.35 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 287 calorii. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână apă cu gheață, apă, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Quince Tarte Tatin, Tarte de gutui Tatin cu crema Chantilly, și Tarte Tatin cu aromă de ceai (tarte Tatin au TH 8) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 3 ingrediente în procesor. Folosind porniri / opriri, tăiați în unt până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
2
Se amestecă 3 linguri de apă cu gheață și oțet într-un castron mic; adăugați la procesor. Se amestecă până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic; refrigerați cel puțin 1 oră. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider. Se înmoaie ușor la temperatura camerei înainte de rulare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OțetOțet
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Umpleți tigaia mare cu cuburi de gheață; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Combinați primele 3 ingrediente într–o tigaie rezistentă la cuptor cu diametrul de 11 inci. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mediu-mare; fierbeți până când caramelul are o culoare chihlimbar profundă, perindând ocazional părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învârtită, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc; se amestecă untul și scorțișoara. Așezați imediat tigaia cu caramel deasupra gheții într-o tigaie mare; lăsați să stea până când caramelul este rece și întărit, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
UntUnt
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți tigaia din gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului; preîncălziți la 400 buc.F. Aranjați pene de gutui strâns împreună, rotunjite în jos, în cercuri concentrice deasupra caramelului în tigaie. Umpleți centrul cu orice bucăți de gutui rupte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
GutuiGutui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
6
Intindeti aluatul pe suprafata usor infainata la 12 1/2-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Așezați aluatul deasupra gutuilor; puneți marginile aluatului în jos în jurul părților laterale ale gutuilor. Faceți trei tăieturi lungi de 2 inci în centrul aluatului pentru a permite aburului să scape în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GutuiGutui
AluatAluat
8
Așezați tigaia pe foaia de copt cu margini.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
9
Coaceți până când gutuile sunt fragede și crusta este maro auriu intens, aproximativ 1 oră 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GutuiGutui
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți din cuptor; lasa sa se raceasca 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Așezați un platou mare deasupra tigaiei. Folosind mănuși de cuptor, țineți platoul și tigaia ferm împreună și inversați, permițând tarta să alunece pe platou. Rearanjați orice pană de gutui dislocată, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GutuiGutui
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor MittCuptor Mitt
TigaieTigaie
12
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista