Rețeta rapidă Kimchi ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 5 ore. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 170 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește asiatic, scallions, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Salată Kimchi Alias Kimchi Rapid, Quick Kimchi, și Quick Kimchi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sferturi de varză pe lungime, apoi tăiați transversal în bucăți de 2 până la 3 inci. Aruncați cu 3 linguri de sare într-un castron mare și lăsați să stea, aruncând ocazional, 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Clătiți bine varza, apoi scurgeți-o. Strângeți excesul de apă cu mâinile și transferați-l într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Pur și simplu usturoiul și ghimbirul cu sos de pește și oțet într-un blender până se omogenizează, apoi se toarnă peste varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Varză
Oțet
Usturoi
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați scallions, semințe de susan și fulgi de ardei roșu și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Ceapa Verde
Piper
5
Peel pere, apoi grătar pe găuri mari de o răzătoare cutie (evitați miezul și semințele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie Răzătoare
6
Se adaugă în amestecul de varză și se aruncă bine. Marinați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
1
Kimchi păstrează, răcit într-un recipient etanș, 1 lună (aroma va deveni mai puternică).
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Delaire Graff Chenin Blanc. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.