Quick Crab Cioppino

Quick Crab Cioppino
Quick crab Cioppino ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 235 calorii, 17g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de usturoi, pastă de roșii, frunze de oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Quick Crab Cioppino, Crab Prăjit În Stil Cioppino, și Quick Cioppino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei de măsline într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați ceapa și usturoiul și amestecați des până se limpezesc, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați bulion, vin, pastă de roșii, busuioc, oregano și cimbru; se amestecă des până la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, pentru a amesteca aromele, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4
Adăugați crabi și fierbeți, amestecând ocazional ușor, până când este fierbinte, aproximativ 5 minute.
5
Crabii de oală și amestecul de bulion în boluri largi și garnisiți cu crenguțe de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
6
Cum să gătești crab
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
7
Păstrați crabii vii acoperiți în frigider până la 12 ore. Prindeți crabii cu atenție de la capătul din spate, între picioare și puneți într-o tigaie pentru a vă asigura că se potrivesc, cu o distanță de 3 până la 4 inci sub marginea tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Îndepărtați crabii și umpleți tigaia cu suficientă apă pentru a acoperi crabii cu 2 până la 3 inci. Acoperiți tigaia și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Pe rând, apucați crabii așa cum este descris mai sus și aruncați-i cu capul înainte în apa clocotită; dacă aveți prea multă apă, scoateți excesul și aruncați-l. Acoperiți tigaia și începeți sincronizarea. Când apa reia fierberea, reduceți focul la foc mic. Gatiti 1 1/2-la 2 1/2-Lira crabi 15 minute, 3-lira crabi aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scurgeți crabii; pentru a putea manipula rapid, clătiți scurt cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Cum să curățați, să spargeți și să scoateți crabul
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
12
Trageți și aruncați clapeta triunghiulară din partea burții.
13
Întoarceți burta de crab în jos; trăgând de la capătul din spate, ridicați carcasa din spate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
14
Scurgeți și aruncați lichidul din coajă. Dacă doriți, scoateți untul de crab moale, auriu și grăsimea albă de crab din coajă într-un castron mic pentru a mânca cu lingura cu crab sau pentru a amesteca într-un sos de scufundare. Dacă utilizați carcasa din spate pentru garnitură, rupeți secțiunea osoasă (gura) de la capătul frontal al carcasei și aruncați-o. Clătiți bine coaja și scurgeți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Pe secțiunea corpului, scoateți și aruncați membrana roșiatică care acoperă centrul (dacă nu s-a desprins cu spatele) și orice bucăți libere. Scoateți orice unt auriu rămas și adăugați-l în castron. Scoateți și aruncați branhiile lungi și spongioase de pe părțile laterale ale corpului. Clătiți bine corpul cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
16
Răsuciți picioarele și ghearele din corp. Folosind un spărgător de nuci sau un ciocan de lemn, crăpați coaja fiecărui picior și a secțiunii ghearelor. Cu un cuțit, tăiați corpul în sferturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
17
Rupeți picioarele și ghearele; folosind degetele, o furculiță mică, o culegere sau un vârf de picior de crab, îndepărtați carnea. Trageți Secțiunile corpului și scoateți buzunarele de carne. Aruncați cojile. Un crab gătit, curățat de 1 3/4 până la 2 kilograme (cu coajă din spate) produce 7 1/2 până la 8 uncii (1 1/3 până la 1 1/2 căni) de carne; crabii mai grei nu au întotdeauna mai multă carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
CrabiCrabi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista