Quiche de slănină și brânză fără crustă
Crustless Bacon și brânză Quiche ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 45 de porții cu 62 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciuperci, brânză Cheddar cu lapte, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Quiche de slănină și brânză fără crustă, Quiche cu ouă de spanac și slănină fără crustă, și Bacon Jalapeno Quiche Fără Crustă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Rezervați 2 Linguri. fiecare ceapă și roșii. Gatiti slanina in tigaie mare pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură. picături în tigaie.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Adăugați ciuperci la picăturile rezervate; gatiti si amestecati 2 min. sau până la licitație.
Se ia de pe foc. Crumble bacon.
Se adaugă în tigaie cu ceapa și roșiile rămase; se amestecă bine.
Bateți ouăle și smântâna cu biciul până se omogenizează.
Se toarnă în vasul de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit; se acoperă cu amestec de slănină și brânzeturi.
Coaceți 30 min. sau până când centrul este setat. Se acoperă cu ceapă și roșii rezervate.
Lăsați să stea 5 min. înainte de tăiere pentru a servi.