Quesadillas Vegetale
Veggie Quesadillas ia în jurul valorii de 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 418 calorii, 20g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 1,95 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, porumb de sâmbure, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este un buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este destul de bun. Încearcă Quesadillas Vegetale, Quesadillas Umplute Cu Legume, și Quesadillas De Legume Prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare acoperită cu spray de gătit, sotati ciupercile, dovleceii si ceapa pana se inmoaie.
Adăugați porumbul, roșiile, busuiocul, sarea și piperul; gatiti 2-3 minute mai mult sau pana se incalzeste. Folosind o lingura cu fante, lingura de umplere pe jumătate din fiecare tortilla.
Presărați amestecul de legume cu brânză și pliați peste tortilla. Pulverizați ușor partea superioară a tortilelor cu spray de gătit.
Se coace, neacoperit, la 400 de euro timp de 10-12 minute sau pana se rumeneste.
Se servește cu salsa și smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros euro sunt alegeri excelente pentru Quesadilla. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)]()
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.