Quesadillas de fasole neagră, spanac și brânză

Quesadillas de fasole neagră, spanac și brânză
Rețeta Quesadillas de fasole neagră, spanac și brânză este gata în aproximativ 18 minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 328 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână fasole, brânză cheddar pre-mărunțită, spanac rupt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Quesadillas de fasole neagră și spanac, Quesadillas de pui cu usturoi, fasole neagră și spanac, și Quesadillas Cu Brânză De Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adauga ceapa; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați spanac; saut 1 minut sau până când spanacul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4
Scoateți din tigaie. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se acoperă tigaia cu spray de gătit; se pune la foc mediu până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Puneți o tortilla în tigaie. Gatiti 1 minut sau pana cand partea de jos a tortilla este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Presărați câte un sfert din amestecul de spanac, fasole și brânză peste o parte a tortilla. Îndoiți tortilla în jumătate. Gatiti tortilla 1 minut pe fiecare parte sau pana se topesc auriu si branza. Repetați procedura cu tortilele rămase, amestecul de spanac, fasolea și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista