Quesadillas De Carne De Vită Din Sud-Vest!
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că dați Quesadillas de carne de vită din sud-vest! o încercare. Pentru $ 3.09 pe portie, veți obține un fel principal care servește 2. O porție conține 708 calorii, 44G de proteine, și 45g de grăsime. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piept de vită corned, brânză Monterey jack, ardei iute și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Quesadillas De Vită Corned, Sud-Vest Sopaipillas, și Salată în stil sud-vestic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carne de vită caldă într-un castron mic în cuptor cu microunde la înălțime, 30 de secunde până la 1 minut.
Încălziți o tigaie la foc mediu.
Puneți 1 tortilla în tigaia fierbinte.
Se presară cu brânză Monterey Jack, carne de vită conservată și ardei iute verzi.
Se acoperă cu cealaltă tortilla.
Se încălzește până când tortilla de jos este maro auriu, 2 până la 4 minute . Răsturnați cu grijă și încălziți până când cealaltă parte este maro aurie și brânza este topită, 2 până la 4 minute.
Tăiați în jumătate pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.