Quesadilla poloneză cu chips de porumb și cârnați
Quesadilla cu chips de porumb cu cârnați polonezi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă face 1 porție cu 1482 de calorii , 56 g de proteine și 98 g de grăsime fiecare. Pentru 3,69 USD per porție , această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Vă este adus de Allrecipes. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, pudră de chili, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 0% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Polish Rugelach , Kickin' Vegan Quesadillas și Kogi Kimchi Quesadillas .
Instrucțiuni
Încinge uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti carnatii in uleiul incins pana se rumenesc usor, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul, salsa, pudra de chili, piperul, sarea de usturoi și chimenul; gătiți și amestecați până când usturoiul se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Așezați o tortilla pe o farfurie potrivită pentru cuptorul cu microunde și acoperiți cu amestecul de cârnați.
Stropiți cu brânză Monterey Jack mărunțită.
Gătiți tortilla în cuptorul cu microunde la putere mare până când brânza se topește, 45 de secunde până la 1 minut, în funcție de cuptorul cu microunde.
Presărați chipsurile de tortilla deasupra brânzei topite și acoperiți cu tortilla rămasă. Unge ambele părți ale quesadillei și pune-le într-o tigaie curată la foc mediu. Gatiti pana devine maro auriu; Întoarceți și continuați să gătiți până când se rumenesc pe cealaltă parte, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.