Quesadilla De Rucola, Pere Și Cartofi Roșii Cu Balsamic De Mere Reduc

Quesadilla De Rucola, Pere Și Cartofi Roșii Cu Balsamic De Mere Reduc
Quesadilla de rucola, pere și cartofi roșii cu Balsamic de mere este un vegetarian rețetă cu 1 porție. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 494 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. 185 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ceapă, pere, ulei de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pear Quesadilla (Quesadilla de Pera), Turcia Ruben Quesadilla cu pere, și Quesadilla de pere, Brie și miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Să începem.Preîncălziți cuptorul la 177°.feliați cartofii și puneți-i într-o caserolă de sticlă cu aproximativ 2 lingurițe de apă în fund. Prăjiți cartofii aproximativ 10 minute. Se taie pere și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Vas De Caserolă Din SticlăVas De Caserolă Din Sticlă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate52
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista