Quarterback Calzones
O porție conține 411 calorii, 9g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 78 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză mozzarella, pepperoni, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Fierbinte, Fierbinte, Fierbinte Calzones, Calzone, și Sunca Calzones pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru fiecare calzone, apăsați două rulouri de cină împreună. Pe o suprafață ușor făinată, rotiți aluatul într-un 6-in. x 3-1/2-în. oval.
Întindeți 1/4 cană de sos până la 1/2 inch. de margine. Se acoperă cu 1/4 cană de brânză, 1 lingură de piper verde, 1 până la 2 lingurițe de măsline, dacă se dorește și 4 felii de pepperoni. Apăsați încă două role împreună și rotiți-le într-un oval puțin mai mare.
Așezați peste umplere; apăsați ferm marginile pentru a sigila.
Tăiați o altă rolă în jumătate și rotiți-o la 1/8-in. grosime.
Taie un 3-in. x 1/4-în. dezbracă-te.
Locul longitudinal în jos centrul calzone. Pentru a forma șireturi, tăiați patru 1-in. x 1/8-în. benzi; locul peste centru benzi.
Tăiați două 4-in. x 1/4-în. bucăți de aluat.
Așezați unul peste fiecare capăt al calzone, curbându-vă pentru a forma o formă de semilună.
Transferați pe o foaie de copt unsă. Ungeți ușor vârfurile cu ulei. Acoperiți și lăsați să se ridice la loc cald timp de 15 minute.
Coaceți, neacoperit, la 375 de minute timp de 16-17 minute sau până se rumenesc.
Tăiați calzonele în jumătate înainte de servire.