Puto
Puto ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 36 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 162 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, lapte evaporat, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Puto, Puto, și Brânză Puto.
Instrucțiuni
Ungeți tort mic, forme puto sau ramekins pentru a fi utilizate într-un abur.
Amestecați făina, zahărul și praful de copt împreună într-un castron. Într-un castron separat, mare, amestecați ouăle cu laptele evaporat și apa. Îndoiți amestecul uscat în ouă până se omogenizează uniform. Umpleți matrițele pregătite la 2/3 din drum cu aluatul și acoperiți cu brânză mărunțită.
Umpleți un wok sau o tigaie cu sos care va ține un coș cu aburi cu câțiva centimetri de apă. Aduceți apa la fierbere la foc mediu-mare.
Așezați matrițele într-un coș cu aburi și puneți-le peste apa clocotită și acoperiți.
Aburiți până când o scobitoare introdusă în centrul unuia dintre putos iese curată, aproximativ 30 de minute. Se răcește pe o grătar și se servește cald sau la temperatura camerei.