Pur și simplu cele mai bune cartofi piure de usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați pur și simplu cel mai bun piure de usturoi. O porție conține 309 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, lapte, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, Celebrul piure de usturoi și rozmarin al lui Johnny Garlic, și Usturoi Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți cartofii și sfertul pe lungime;tăiați transversal gros de cm. Într-o cratiță de 5 litri, combinați cartofii și căței de usturoi; acoperiți cu apă (aproximativ 8 căni) cu 1 inch.
Adăugați 1 lingură de sare. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt ușor străpunși cu vârful unui cuțit, 25 până la 30 de minute.
Scurgeți; întoarceți usturoiul și cartofii în tigaie. Se amestecă la foc mediu-mare până se usucă, 1 până la 2 minute.
Se ia de pe foc. Într-o cratiță mică, aduceți laptele la fiert; se toarnă peste cartofi.
Adăugați unt și 1 linguriță de sare. Mash prin orice metodă preferați până când este netedă și cremoasă.