Pumn De Fructe Italian
Pumnul italian de fructe necesită aproximativ 10 ore de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană are 29 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 28. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, concentrat de limonadă, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această băutură. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pumn De Fructe Italian, Pumn De Fructe, și Pumn De Fructe.
Instrucțiuni
În ulcior, amestecați 1 concentrat de limonadă și 4 cutii de apă.
Se toarnă 2 căni de limonadă în tigaie cu tub canelat de 12 căni. Congelați în secțiunea cea mai rece a congelatorului aproximativ 45 de minute sau până când se formează o acoperire subțire de gheață la suprafață. Crăpați crusta de gheață cu un cuțit mic și ascuțit pentru a expune lichidul dedesubt. Lucrând rapid, așezați căpșunile, feliile de lămâie și frunzele de mentă în lichid, asigurându-vă că fiecare bucată este parțial scufundată. Întoarceți tigaia la congelator aproximativ 1 oră sau până când limonada este înghețată solidă.
Scoateți din congelator și adăugați limonada rămasă. Congelați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
În ulcior de 2 litri, amestecați 1 concentrat de limonadă, concentratul de limeade și 3 căni de apă. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Chiar înainte de servire, turnați amestecul de limeade, soda pop și club soda în punch bowl. Scufundați tigaia cu inel de gheață foarte repede în apă caldă, apoi întoarceți-o cu susul în jos pentru a desface inelul de gheață. Float inel în castron pumn.