Pulpe De Pui La Grătar Marinate
Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, picioarele de pui la grătar marinate ar putea fi un super fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru $1.11 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 335 calorii, 31g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ulei de susan, sos de piper, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Încercați Pulpe De Pui La Grătar, Pulpe De Pui La Grătar, și Pulpe De Pui Cu Zară La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 11 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pui în pungă;sigiliu. Marinati in frigider 2 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți puiul din pungă, rezervând marinada.
Puneți marinada rezervată într-o cratiță mică; gatiti la foc mediu 3 minute.
Așezați puiul pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 30 de minute sau până când puiul este gata, întorcând și ungând ocazional cu marinată rezervată.
Garnisiți cu fâșii de ceapă verde, dacă doriți.