Pulpe De Pui Cu Var La Grătar

Coapsele de pui cu var la grătar sunt un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 747 calorii, 37g de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de măsline extravirgin, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pulpe de pui la grătar cu Salsa de piersici-Tei, Coapse De Pui Cu Var Cheie, și Pulpe de pui de rodie și tei pentru rețete similare.