Pulpe de pui cu usturoi-ghimbir murdare p

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coapsele de pui cu usturoi-ghimbir ale lui Dirty P. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 517 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru $ 3.43 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 99 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ghimbir, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia ar putea urma acest curs principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Maple Ginger Pulpe De Pui, Coapse De Pui De Caise-Ghimbir, și Soia Glazurate Ghimbir Pui Coapse pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați puiul, ceapa, usturoiul, ghimbirul, sosul de soia, sucul și 1 linguriță de piper într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Sigilați și agitați pentru a acoperi puiul cu marinata. La frigider 1 oră sau peste noapte.
Preîncălziți un grătar la înălțime medie și ungeți grătarul. Grătați pielea de pui în jos până când este marcată, 5 până la 6 minute. Răsturnați și continuați să grătați până la fiert, încă aproximativ 5 minute.
Lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.
Fotografie realizată de Andrew Mccaul