Pulpe de pui cu linte, Chorizo și ardei roșu

Pulpe de pui cu linte, Chorizo și ardei roșu
Pulpe de pui cu linte, Chorizo, și ardei roșu este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 46% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 834 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de usturoi, sare, ulei de gătit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Încercați Pulpe de pui mediteraneene cu pachete de linte, Pulpe de pui condimentate cubanez cu Chorizo și orez, și Queso Fundido con Chorizo Verde Y Rajas (brânză topită cu Chorizo verde și fâșii de piper prăjit) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți lintea, apa, 3/4 linguriță de sare, cimbru și frunza de dafin la fierbere la foc moderat. Reduceți căldura. Se fierbe, acoperit, până când lintea este fragedă, dar nu se destramă, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
LinteLinte
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați chorizo și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
4
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie. Reduceți focul la moderat scăzut și adăugați ceapa, usturoiul și ardeiul gras. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ceapa este translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați amestecul de ceapă la lintea care fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Încălziți lingura rămasă de ulei în tigaie la foc moderat. Condimentați puiul cu restul de 1/4 linguriță de sare și piperul negru și adăugați-l în tigaie. Gatiti puiul, rotind, pana se rumeneste, aproximativ 12 minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se toarnă toată grăsimea din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați bulionul, reduceți focul și fierbeți, acoperit, până când puiul este gata, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
9
Adăugați sucurile de tigaie de la pui la linte împreună cu sucul de lămâie și pătrunjelul. Se acoperă cu puiul și se lasă să stea, acoperit, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
LinteLinte
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Recomandare de vin: chorizo, piper și linte se împerechează bine cu un vin roșu plin de aromă, îndrăzneț. Două posibilități din Franța: un roșu din Mdoc, în Bordeaux, sau un Chteauneuf-du-Pape din sudul Văii Rhne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
LinteLinte
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista