Pulao de roșii, Scallion și arahide (Pilaf)

Pulao de roșii, Scallion și arahide (Pilaf)
Tomato, Scallion și Pulao de arahide (Pilaf) necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 447 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,29 USD pe porție. Funcționează bine ca garnitură. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați păstăi de cardamom, arahide, scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 71%. Încercați Pulao de roșii, Scallion și arahide (Pilaf), veg pilaf sau veg pulao, cum se face pilaf vegetal în stil asiatic, și Orez Basmati și pilaf de mazăre (Mazăre Pulao) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați orezul. Acesta este unul dintre cei mai cruciali pași în crearea unui pulao delicat, în care fiecare bob de orez este separat de celălalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
OrezOrez
2
Se toarnă orezul într-un castron mare și se umple cu apă proaspătă. Spălați ușor orezul, trecând mâna prin orez fără a rupe boabele. Apa va deveni fumurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă apa și se umple din nou vasul. Spălați, scurgeți și repetați de 3 sau 4 ori până când apa curge limpede. Spălând orezul în acest fel, tocmai ați îndepărtat excesul de amidon din orez, astfel încât boabele să nu se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AmidonAmidon
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, încălziți uleiul de canola până când strălucește, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați cardamomul, scorțișoara și cuișoarele - ar trebui să sfârâie în timp ce lovesc uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ScorțișoarăScorțișoară
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Se sotează ușor până când aromele lor lemnoase se ridică în nări.
7
Adăugați pasta de ghimbir-usturoi și scallionii tocați și sotati aproximativ 1 minut până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
Ceapa VerdeCeapa Verde
8
Adăugați orezul în oală, condimentați cu sare și sotati ușor până când boabele nu se mai lipesc și orezul devine translucid, aproximativ 2 minute. De asemenea, ar trebui să începeți să mirosiți aroma blândă a basmati. Acest miros îmi amintește întotdeauna de mama mea!
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Adăugați cutia de roșii și amestecați. Gatiti aproximativ 2 minute pentru a scapa de o parte din excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
10
Adăugați apa și sarea și întoarceți focul, astfel încât conținutul oalei să fiarbă. Apoi reduceți focul cât mai jos, puneți un capac pe el și gătiți timp de 15 minute. Nu scoateți deloc capacul în timpul acestui proces! Odată ce cele 15 minute s-au terminat, rezistați tentației de a scoate din nou capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Lăsați-l să stea la 5 minute de foc. Acest lucru va aburi orezul și vă va oferi un pulao frumos și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
12
Terminați cu o înflorire de arahide și o stropire de verdeață de scallion și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
ArahideArahide
13
Aruncați usturoiul, ghimbirul și uleiul de canola într-un mini-robot de bucătărie și lăsați-l să plece până formează o pastă semi-netedă. Vor mai fi bucăți mici acolo, dar, în general, ar trebui să semene cu o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
14
Salvați ceea ce nu utilizați într-un borcan mic de sticlă. Ar trebui să dureze la frigider timp de 2 până la 3 săptămâni. Este un plus delicios la marinate, sosuri de paste, sosuri de prăjit, rețete cu aragaz lent, sos etc. Am avut întotdeauna un borcan de chestiile astea în frigider nostru în creștere în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PastePaste
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista