Pulao de legume mixte este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 471 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Funcționează bine ca o farfurie accesibilă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pastă de ghimbir-usturoi, ulei de gătit, bețișoare de scorțișoară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Legume pulao sau Legume pulao , cum se face Legume pulao, vrat ke chawal ka pulao sau samvat pulao | sama orez pulao, și legume Yakhni pulao , cum se face legume Yakhni pulao.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare; prăjiți cuișoarele, frunzele de dafin, bețișoarele de scorțișoară, păstăile de cardamom și semințele de chimen în uleiul fierbinte până la parfum, 2 până la 3 minute. Amestecați ceapa și pasta de ghimbir-usturoi în amestecul de condimente și continuați să gătiți până când ceapa se rumenesc, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De Ghimbir
Baton De Scorțișoară
Păstăi De Cardamom
Semințe De Chimen
Frunze De Dafin
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați morcovii, cartofii, fasolea verde, mazărea și orezul; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Cartofi
Morcov
Mazăre
Orez
3
Se toarnă apa peste amestec și se condimentează cu sare; se amestecă ușor pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
4
Aduceți amestecul la fierbere completă; acoperiți și reduceți căldura la minim. Gatiti la foc mic pana cand orezul este fraged, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
5
Scoateți capacul și gătiți încă 15 minute. Se amestecă ușor înainte de servire.