Puiul mamei Locke
Puiul mamei Locke este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 244 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de dezosat, zahăr, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Plăcintă cu oală de pui a mamei, Puiul Mojito al mamei, și Supa de pui a mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați grăsimea din pui. Într-o pungă de plastic pentru alimente, combinați puiul, sosul de soia, zahărul, usturoiul și piperul; sigiliu.
Lăsați să stea 10 până la 15 minute, întorcând punga ocazional.
Într-o tigaie de 2 până la 2 1/2 litru, combinați orezul și 3 1/3 căni de apă. Aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când cea mai mare parte a apei este absorbită, 7 până la 10 minute. Acoperiți și fierbeți la foc mic, până când orezul este fraged pentru a mușca, cu 10 până la 15 minute mai mult.
Setați o tigaie antiaderentă de 11 până la 12 inci la foc mediu. Când tigaia este fierbinte, ridicați puiul din marinată și puneți-l în tigaie. Gatiti puiul, intorcandu-se la maro pe ambele parti, pana cand nu mai este roz in partea cea mai groasa (taiata pentru a testa), 6 pana la 8 minute in total. Ridicați puiul și așezați-l pe un platou; păstrați cald.
Se toarnă marinada rămasă și 1/4 cană de apă în tigaie. Se amestecă la foc mare până la fierbere.
Se toarnă într-un castron mic.
Serviți puiul cu orez; garnisiți cu ceapă. Oferiți marinada pentru a lingura peste orez și pui.