Puiul cu ou de usturoi al lui Amy
Puiul de ou de usturoi al lui Amy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 517 calorii, 38g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, praf de usturoi, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Cremos Parmezan Carbonara (Fără Ou), Caserola Mexicană Cu Ouă, și Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas de sticlă, bateți gălbenușul de ou cu usturoiul.
Puneți puiul în amestecul de ouă și întoarceți-l la strat. Acoperiți vasul și dați-l la frigider timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte, dacă este posibil.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Topiți untul și turnați în fundul unui vas de copt de 9x13 inch.
Se amestecă împreună pesmetul, parmezanul, pătrunjelul, usturoiul praf, sarea și piperul. Înmuiați puiul marinat în amestec de firimituri.
Puneți puiul acoperit în vasul de copt și turnați amestecul de ouă rămas peste.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute pe fiecare parte sau până când puiul nu mai este roz și sucurile sunt limpezi.