Puiul și coastele la grătar ale fratelui David

Puiul și coastele la grătar ale fratelui David ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 510 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți bucăți de pui, pudră de usturoi, coaste de porc pe placă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tacos de pui al fratelui meu, St David ' s praz & pui hotpot, și David ' s Chicken-friptură prăjită cu sos de ochi roșii.
Instrucțiuni
Periați ușor grătarul cu ulei de măsline și preîncălziți-l la aproximativ 350 F.
Între timp, clătiți carnea, uscați-o și condimentați cu sare, piper și praf de usturoi. Aranjați puiul și coastele pe grătar. Rezistați la întoarcerea cărnii timp de cel puțin 5 minute. Acest lucru îl va ajuta să se coacă frumos. După aproximativ 5 minute, întoarceți carnea, căutați cealaltă parte încă 5 minute. Întoarceți din nou și, de data aceasta, periați carnea cu sosul de grătar. Apoi întoarceți din nou la fiecare 5 minute, repetând procesul de periere a cărnii cu sos până când puiul și coastele sunt fierte și sosul de grătar începe să se caramelizeze și să formeze o crustă pe carne (35 până la 40 de minute).
Se servește cu mai mult sos de grătar pe lateral.
Retipărit cu permisiunea unor simple petreceri uimitoare acasă de Karen Busen. 2009 Stewart, Tabori & Chang