Pui Umplut Cu Șuncă Cu Brânză La Grătar

Puiul umplut cu șuncă la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 282 calorii. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză tartinabilă cu ierburi și usturoi, jumătăți de piept de pui, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de conopidă cu conținut scăzut de carbohidrați cu șuncă, Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), și Pui Umplut Cu Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cărbuni sau grătar cu gaz pentru căldură directă. Tăiați cu grijă o fantă orizontală în fiecare jumătate de piept de pui, făcând un buzunar atunci când partea superioară a puiului este ridicată înapoi.
Întindeți 1 lingură de brânză în fiecare buzunar de pui. Se acoperă cu felii pliate de prosciutto. Închideți puiul în jurul umpluturii, asigurându-vă că cea mai mare parte a umpluturii este închisă.
Acoperiți și grătați puiul la 4 până la 5 inci de la foc mediu-mare 10 până la 12 minute, perindând ocazional cu pansament și rotind o dată, până când sucul de pui nu mai este roz atunci când sunt tăiate centrele celor mai groase bucăți.