Pui Ușor De Brânză

Pui Ușor De Brânză
Puiul ușor de brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.6 pe portie. O porție conține 318 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cremă condensată de supă de ciuperci, lapte evaporat, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma laptele evaporat, puteți urma acest fel principal cu Milkshake De Avocado ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Lasagna Ușoară Cu Brânză, Rapid + Ușor Cheesy Coapte Tigaie Paste, și Tigaie De Pui Cu Brânză.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, pui maro pe ambele părți. Între timp, într-un castron mediu combinați supa, laptele și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă împreună. Când puiul este rumenit, se toarnă amestecul peste bucățile de pui. Gatiti la foc mediu mic pana cand puiul este gata si sucurile curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Servește.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista