Pui Tomatillo
Această rețetă face 4 porții cu 159 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați tomatillos, suc de lămâie, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați 10 Top Tomatillo s și Tomatillo prăjit și Salsa verde de măsline, Pui Tomatillo, și Pui Tomatillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare saut. Căutați puiul până se rumeneste pe toate părțile, aproximativ 8 minute.
Transferați puiul pe o farfurie.Reduceți focul la mediu, adăugați ceapa în tigaie și gătiți până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Adăugați stocul, amestecând pentru a răzui orice bucăți rumenite din partea de jos a tigaiei.
Adăugați ardeii iute prăjiți, usturoiul, tomatillos, coriandrul tocat și chimenul. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim. Întoarceți puiul și orice sucuri care s-au adunat pe farfurie în tigaie, acoperiți și fierbeți, rotind o dată, până când puiul este opac pe tot parcursul, 20 până la 30 de minute.
Transferați puiul într-un platou.
Adăugați sucul de lămâie în sosul rămas, amestecați pentru a combina; se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă sosul peste pui și se ornează cu frunzele întregi de coriandru.
Se servește cu tortilla pe lateral.