Puiul rotisor cu sos de oțet de piper negru este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 3.76 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1448 calorii, 85g de proteine, și 113g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Dacă aveți ulei de măsline, miere r, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandwich de porc tras cu sos de oțet de piper negru și Slaw de ceapă verde, Pui franțuzesc în sos de oțet cu mămăligă cu piper, și Carne de porc trasă cu oțet de piper negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună muștarul, oțetul, mierea, 1 1/2 lingurițe de sare și 1 lingură de piper într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați canola și uleiul de măsline, apoi adăugați încet amestecul de muștar și amestecați până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți puiul. Sosul poate fi făcut cu 2 zile înainte și depozitat, acoperit, la frigider. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
4
Pentru pui: configurați rotisorul conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Combinați zahărul, ardeiul, 1 1/2 linguri de sare și 1 linguriță de piper într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Ungeți puiul cu uleiul și frecați cu amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Introduceți puiul pe rotisor și gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în sân înregistrează 165 de grade F, aproximativ 1 oră 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
8
Scoateți din rotisor, periați din belșug cu o parte din sos, cortați ușor cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute înainte de feliere.