Pui Provensal
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul provensal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 853 calorii. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de gătit, rozmarin, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Pui Provensal, Pui Provensal, și Pui Provensal.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți uleiul la foc moderat. Condimentați puiul cu 1/4 linguriță fiecare din sare și piper și puneți-l în tigaie. Gatiti puiul pana se rumeneste, intorcand, aproximativ 8 minute in total.
Scoateți puiul din tigaie.
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Reduceți căldura la moderat scăzută.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați vinul în tigaie și fierbeți până se reduce la aproximativ 1/4 cană, 1 până la 2 minute.
Adăugați roșiile, rozmarinul, cimbru, măslinele, pasta de hamsii și restul de 1/2 linguriță de sare și fierbeți timp de 5 minute.
Adăugați coapsele și toiagele de pui și orice sucuri acumulate. Reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, timp de 10 minute.
Adăugați sânii și gătiți până când puiul este gata, încă aproximativ 10 minute.
Adăugați restul de 1/4 linguriță de piper.
Sugestii de meniu: cartofi noi prăjiți simpli sau fasole verde fiartă ar fi excelent cu aromele gutsy aici.
Recomandarea vinului: există o mulțime de vinuri interesante din regiunea Provence care vor fi ideale cu acest fel de mâncare. Pentru un vin mai ușor, de vară, căutați un ros din acea regiune. Dacă preferați un roșu, încercați un Ctes de Provence.